Specialtransporter runt hela sverige

Vi är experter på helhetslösningar inom specialtransport där du enkelt har maximal uppsikt över din last!

40

m
x

40

m
x

40

m
Stockholm
Uppsala
PRIS (ex. moms)

1200

kr
Detta är ett preliminärt pris. Vi kommer granska beställningen, skulle det uppstå några förändringar kommer vi meddela er snarast.

Om Oss

JW Specialtransport

JW’s har arbetat med specialtransport sedan 2004 i egen regi. Med kunden i fokus gör vi allt för att hålla högsta kvalitet i alla leden. Vår historia började 10 år sedan när JWS hjälpte militären med transport. Vi har sedan dess utvidgat verksamheten till full sysselsättning på två ekipage. Idag är vi ett renodlat specialtransport företag med förmedling och godstransport. Vi samarbetar även med Auktionsfirmorna Blinto och Klaravik där vi transporterar maskiner regelbundet till och från auktionerna.

Kontakta oss gärna för mer information gällande transport eller annat!

För hela Sverige

Våra tjänster

Hos oss på JW’s specialtransporter har vi kunskapen och erfarenheten till att erbjuda våra kunder en grundlig planering, noggranna förberedelser, yrkesmässig struktur och tydlig kommunikation såväl som samarbetspartners och myndigheter. Vi förtullar, ordnar med olika dokument och allt praktiskt rörande din transport.

Service

Vi vet att transporter kan vara brådskande vilket kräver lite extra lyhördhet och planering från vår sida. Med oss kan du känna dig trygg att vi levererar efter förväntan på alla punkter.

Trygghet

Du kan känna dig trygg med att anlita oss som transportföretag. Vi erbjuder alltid försäkring och vidtar åtgärder för att hålla högsta säkerhet. Kontakta gärna oss för mer information!

Hållbarhet

Genom att anpassa våra hastigheter och att köra miljömedvetet kan vi hålla nere vår koldioxidförbrukning. För oss är det viktigt att tänka långsiktigt på vägarna.

Vi kan transport

Oavsett om det gäller akuta ärenden eller längre fram kan du räkna med att vi hanterar ditt gods tryggt och varsamt. JW’s Specialtransport erbjuder dig innovativa och skräddarsydda totallösningar där du enkelt kan följa din last.

Vi finns här för dig alla dagar och transporterar till alla platser!

Specialtransport

Specialtransport syftar på transporter med gods som inte är möjligt att frakta på ett traditionellt sätt. Det brukar t.ex. vara att godset är ovanligt stort (högt, brett eller långt) eller tungt.

Vi är med dig och genomför alla nödvändiga stegen för att säkra en så effektiv och smidig transport som möjligt – Allt från att sköta själva frakten till att förtulla, ordna med olika dokument med mera!

Vi hjälper dig
med din transport!

Med hjälp av vår erfarenhet vågar vi lova att vi är riktigt duktiga på specialtransporter. Beräkna transportkostnad här på sidan eller kontakta oss idag så hjälper vi dig vidare med ditt gods.

Har du några frågor?

KONTAKTA OSS​

Vi vill gärna hjälpa dig som kund med dina frågor. Är det ett mindre brådskande ärende rekommenderar vi att du använder det här formuläret. Vi besvarar din fråga så snabbt vi kan!

070-397 86 15

Storsveden 9, 816 94 Ockelbo

Skriv ett meddelande

© Copyright 2019 JW's Specialtransport
Currency
EUR Euro